Hirdetés

inkontinenciatermek.lap.hu / Webáruházak - matracvédők, lepedők

Webáruházak - matracvédők, lepedők

A gyógyáruház oldalán megtalálható a beteg ápoláshoz nélkülözhetetlen termékeket ajánlom figyelmébe. A decubitus matracon, a gyopár ülőgyűrűn az elektromos decubitus matracon, a Tena pelekákig, a decubitus alátétekig,a Tena ápoló krémekig nagyon sok, a fekvő beteg ápoláshoz szükséges termék megtalálható a webáruházban. Matracvédő lepedők gumis és antiallergén kivitelben. Gyors megbízható vásárlás.

Cégünk pelenkák, törlőkendők, popsitörlők, ágyalátétek, gumilepedők árusításával foglalkozik. Termékeink között megtalálható a Seni ultramagos ágyalátét családjának 40x60, 60x60 és 60x90 cm-es alátétei. Valamint több méretben is árusítunk gumilepedőket, illetve inkontinencia problémákkal küzdők számára felnőtt pelenkákat.

Vízhatlan matracvédők sarokgumival, körgumival, raktárról akár másnap az otthonában.

Ezt a matracot azért fejlesztették ki, hogy felváltsa a hagyományos, vagy elhasználódott matracokat az ágyhoz kötött páciensek magasabb szintű kényelmének (és az inkontinencia tekintetében: biztonságának) érdekében.

Matracvédő lepedő, alul vízhatlan PVC, felül frottír rétegből készült. Magas hőfokon mosható. Különösen ajánlot vizelettartással küszködő idősek és gyermekek számára.

Hasznos segédeszköz a matrac védelmére.

Vízhatlan ágyédőink kiváló szolgálatot tesznek időskori betegápolás és kisgyermekek alvóhelye tisztaságának megőrzése érdekében. Alapanyaguk teljességgel vízhatlan, ugyanakkor komfortos, pamut fedőréteggel ellátott, fehér színű kelme. Négy oldalán szegett, toldásmentes lepedőt a kényelmetlen és nehezen kezelhető gumilepedők kiváltására ajánljuk.

Vízzáró réteggel rendelkező matracvédő huzatok

Felfekvés megelőzésére szolgáló, mosható alátét, tartósan ágyban fekvő betegek részére. Az alátét 3 rétegű anyagának köszönhetően a felső víztaszító rétegen áthaladva a középső nedvszívó réteg magába szívja a testnedveket, ezáltal biztosítja a testfelület megfelelő szellőzését. Alsó vízzáró réteg nem engedi át a beszívott nedvességet, így kíméli az ágyat is.

Tiszta, finom tapintású lepedő 100% pamutból! Hátoldala vízzáró réteggel ellátott, így nem engedi át a nedvességet és a szennyeződést az ágybetétre.

Kellemes tapintású matracvédő, amely teljesen vízhatlan anyagból készül. Azoknak a kisgyerekeknek vagy idős embereknek ajánljuk, akik vizelet-visszatartási problémákkal küzdenek.

Hirdetés
Meghatározás:

Webáruházak - matracvédők, lepedők: vízhatlan termékek, betegalátétek, online vásárlási lehetősége

Webáruházak - matracvédők, lepedők: vízhatlan termékek, betegalátétek, online vásárlási lehetősége

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Webáruházak - matracvédők, lepedők
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés